vrijdag 24 januari 2025
Vijf dagen culinair genieten op Landgoed Tongelaar.
We starten het nieuwe jaar meteen feestelijk met het Winter Pop-up restaurant! Chef-kok Hans van der Steijn en zijn team serveren een vijf gangen winterdiner in the Barn bij het kasteel. Wees er snel bij want de pop-ups zijn altijd heel snel volgeboekt! Dit zijn de beschikbare data:
VRIJDAG 24 JANUARI 2025
ZATERDAG 25 JANUARI 2025 = VOL
ZONDAG 26 JANUARI 2025
VRIJDAG 31 JANUARI 2025
ZATERDAG 1 FEBRUARI 2025 = VOL
VRIJDAG 7 FEBRUARI 2025 = VOL
ZONDAG 9 FEBRUARI 2025
Reserveren kan uitsluitend via een mailtje naar Emil:: info@smaakmakersmill.nl
Graag bij je reservering ook je telefoonnummer vermelden en de tijd wanneer jullie willen komen.
Binnenkomst kan tussen 18:00 en 20:00.
Te laat met reserveren? Nieuwsbrieflezers krijgen altijd als eerste bericht van onze activiteiten.
Je kunt je inschrijven via het contactformulier op onze homepage.
Chef kok Hans & Kevin serveren dit mooie 5-gangen menu tijdens de Winter Pop-up:
Aankomst is mogelijk tussen 18:00 en 20:00.
Kosten € 65,00 per persoon voor het 5-gangen winterdiner (excl. drankjes)
Kasteel Tongelaar is ambassadeur van Een Goei Leven in het Land van Cuijk; een positieve beweging die voor eerlijk en heerlijk eten uit onze regio staat.